Werkwijze & Tarieven

Kopje Koffie?

Jullie zijn van harte welkom voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek desnoods komen wij jullie kant op.

Onder het genot van een kopje koffie zullen we jullie wensen doornemen, gaan we het uitgebreid over de dag hebben zodat wij alles in detail hebben ook vertellen wij hoe wij te werk gaan, naar aanleiding van ons gesprek zullen wij een passende offerte uitbrengen, hierin komt te staan wat jullie van ons kunt verwachten voor welke prijs.

Wanneer jullie akkoord gaan met de offerte krijgen jullie een opdrachtbevestiging van ons met daarin een samenvatting van de gemaakte afspraken. Hierin staat hoe laat wij aanwezig zijn en tot hoe laat wij blijven.  De opdracht is definitief als jullie een aanbetaling van 1/3  van het factuurbedrag overmaken, de rest van het bedrag moet voldaan zijn voordat wij de foto’s leveren.

DE DAG ZELF:

Op jullie trouwdag zijn wij ongeveer 15 minuten voor de afspraaktijd aanwezig zodat wij kleine details kunnen fotograferen zoals ringen. zodra de grote dag begint mengen wij ons onder de gasten om zo onopvallend mogelijk te kunnen fotograferen. Het doel is om spontane emotievolle bruidsfoto’s te maken.

NA JULLIE TROUWDAG:

Binnen 3 dagen ontvangen jullie een aantal previews om de spanning hoog te houden, alle overige foto’s worden op een USB stick geleverd binnen 3 weken.

TARIEVEN:

Wij werken met pakket prijzen dat houdt in dat dit inclusief alle onkosten is, bewerken van de foto’s en inclusief een luxe fotoboek,  de pakket prijzen beginnen vanaf € 99 en zoals hierboven wordt vermeld worden bruiloften tot in detail doorgenomen en op basis daarvan wordt een offerte gemaakt. 

kvk: 66603021
btw: NL204823031